
Bu fikirləri “İki sahil”ə Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının prezidenti, Əməkdar mədəniyyət işçisi Tahir Əmiraslanov COP29 çərçivəsində Yaşıl Zonada Milli QHT Forumu Pavilyonunda Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyası tərəfindən təşkil olunan “Azərbaycan mətbəxinin şirin inciləri” adlı sərgisi barədə məlumat verərkən bildirib.

T.Əmiraslanov qeyd edib ki, məqsədimiz Azərbaycan mətbəxinin şirniyyatlarını dünya ictimaiyyətinə çatdıraq. “Dadlı təamları Yaşıl Zona ziyarətçilərinə daddıracayıq”.
Orxan Vahidoğlu, “İki sahil”
COP30: Braziliya Paris Sazişinin Qlobal Qiymətləndirmə İcmalının razılaşdırılmasını Azərbaycana həvalə edib
COP30-da COP29 Prezidentliyinin təşəbbüsü ilə İqlim şəffaflığına həsr olunmuş yüksəksəviyyəli Nazirlər Dialoqu keçirilib
Sədrlik Azərbaycandan Braziliyaya keçdi: COP30-da “Bakı razılaşmaları” icra mərhələsinə daxil olur